Ștefan Adrian Andreescu a pierdut finala Campionatelor Naționale Individuale de Seniori, desfășurate la Slobozia.

Ștefan Adrian Andreescu, talentatul jucător de tenis de câmp legitimat la CSM UNIREA Slobozia, este vicecampion național.

În finala turneului DIAMI TROPHY desfășurat la Slobozia pe terenurile de tenis TENIS CON și CSM UNIREA Slobozia, Ștefan a fost întrecut de Alexandru Chiriță.

Ștefan nu a rezistat ritmului impus de adversar

Deja dublu campion național după finalele de dublu masculin și dublu mixt disputate sâmbătă, Chiriță a intrat pe teren în finala de duminică hotărât să nu ducă meciul într-un set decisiv, acolo unde adversarul său ar fi avut avantaj din punct de vedere fizic.

Alexandru Chiriță și-a procurat rapid un break și a impus ritmul partidei în primul set, câștigat cu 6 – 2, și a continuat la fel de bine până la scorul de 5 – 1 în setul doi.

A fost momentul în care Ștefan Adrian Andreescu a dat speranțe spectatorilor veniți să-l susțină. Sportivul de la CSM UNIREA Slobozia a recuperat până la 5 – 3 și a avut chiar și o minge ce putea duce setul secund la scorul de 5 – 4. Nu a găsit însă lovitura câștigătoare și adversarul a reușit să închidă meciul cu un al doilea set câștigat la 3.

DĂ CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFII DIN ZIUA FINALEI MASCULINE!

„Vă mulţumesc tuturor că aţi venit în număr atât de mare să mă susţineţi! Nu am jucat niciodată în faţa atâtor spectatori şi m-am simțit minunat.”, a spus la finalul jocului tânărul Ștefan Adrian Andreescu.

El nu l-a omis de pe lista celor cărora le-a mulțumit pentru sprijinul acordat pe Ilie Lemnaru, președintele CSM UNIREA Slobozia, club care-l sprijină în cariera în tenis de câmp pe care și-o dorește cât mai prolifică.