CSM UNIREA Slobozia organizează CYCLING RACE SLOBOZIA 2023, eveniment dedicat pasionaților de ciclism.

CSM UNIREA Slobozia vă invită să participați la un eveniment dedicat iubitorilor de ciclism, indiferent dacă aceștia sunt amatori ori cicliști cu experiență.

Duminică, 15 octombrie, vor avea loc trei curse, cea de 45 km pentru experimentați, 18 km pentru cicliștii care vor să facă pasul spre prima categorie și încă una de 9 km, pentru amatorii de mișcare pe două roți.

Vino să punem împreună Slobozia pe harta impresionantă a evenimentelor sportive dedicate ciclismului! Participanții vor primi un tricou unic, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării.”, au anunţat organizatorii.

Vârsta minimă de înscriere la CYCLING RACE SLOBOZIA este 6 ani

CYCLING RACE SLOBOZIA 2023 va avea ca punct de start Piața Unirii din Municipiul Slobozia iar cei care doresc să participe se pot înscrie la Clubul Sportiv Municipal UNIREA Slobozia sau direct în ziua evenimentului, la punctul de start al competiției.

Vârsta minimă pentru înscriere este 6 ani. Înscrierea minorului se va face pe bază de acord parental, toată responsabilitatea participării acestuia în cursă revenind părintelui/ tutorelui legal.

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani vor participa doar însoțiți de un părinte sau tutore legal.

Adulţii vor completa o declaraţie pe propria răspundere, care îi face direct răspunzători pentru orice eventual accident suferit pe traseu.

Participarea este permisă atât cu biciclete de șosea cât și cu biciclete MTB.

DĂ CLICK AICI PENTRU DETALII COMPLETE DESPRE EVENIMENT!