CSM UNIREA Slobozia a oferit tuturor participanților tricouri și rucsacuri, iar cei mai buni au primit cupe, medalii și diplome.

CYCLING RACE Slobozia, ediția a doua, eveniment sportiv organizat de Primăria Slobozia, prin CSM UNIREA Slobozia, arată că numărul celor care iubesc să pedaleze crește de la an la an.

La startul competiției ce s-a desfășurat pe trei categorii (4,5 km, 9 km și 45 km) au luat startul circa 300 de împătimiți ai mersului pe bicicletă.

Au fost prezenți, deopotrivă, copii, adolescenți, adulți și persoane trecute de prima tinerețe, amatori sau bicicliști cu multe ore de pedalat în fiecare săptămână.

Nu au lipsit nici profesioniștii, cicliști care au ales cursa regină, cea de andurață, în lungime de 45 km, mulți dintre ei pregătiți ca la etapă de Turul României, nu ca la o competiție locală ce-și propune, înainte de toate, să promoveze mișcarea pe bicicletă.

DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la CYCLING RACE Slobozia, ediția 2023!

Acesta a fost și mesajul primarului Dragoș Soare, însoțit la CYCLING RACE Slobozia de două nepoate, alături de care a pedalat în afara concursului.

„A fost o zi frumoasă, vremea a ținut cu noi, ne-am bucurat cu toții de mișcare pe două roți. Îi felicit pe toți participanții, cu toții sunt câștigători. Am pedalat pentru sănătate, motivul pentru care organizăm acest eveniment anual pe străzile din Slobozia.”, a transmis Dragoș Soare la finalul CYCLING RACE Slobozia, ediția 2023.

Edilul este convins că recentele investiții în realizarea pistelor de biciclete în Municipiul Slobozia vor încuraja tot mai mulți slobozeni să lase acasă autoturismele și să aleagă bicicletele pentru deplasările scurte.