CSM UNIREA Slobozia joacă duminică un nou meci oficial în Divizia A de handbal feminin, după o pauză de cinci săptămâni.

CSM UNIREA Slobozia nu are decât varianta victoriei în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, programat duminică, 29 octombrie, de la ora 11.00, în sala „Andreea Nica” din Complexul Sportiv Municipal Slobozia.

Echipa pregătită de Gheorghe Covaciu revine într-un meci oficial după o pauză de cinci săptămâni și trebuie să câștige confruntarea pentru a se păstra în zona podiumului primei serii din Divizia A de handbal feminin.

Handbalistele vor încerca să dubleze victoria din deplasare cu Neptun Constanța și să ajungă la un bilanț de trei meciuri câștigătoare după ce în prima etapă au trecut în deplasare de Unirea Dobroești.

În  acest moment CSM UNIREA Slobozia ocupă locul 4 în serie, cu 6 puncte strânse din trei meciuri disputate, cu 3 puncte mai puține față de primele trei clasate.

Gheorghe Covaciu: „Nu ştiu cine a făcut sistemul acesta dar este un sistem destul de păgubos.”

„Este un meci destul de greu pentru noi, vine la cinci săptămâni distanță de precedentul meci oficial. Am avut prea mult liber, perioadă în care am făcut doar antrenamente, fără competiție. Iar în momentul în care nu ai meciuri oficiale nici antrenamentele nu se pot ridica la valoarea la care trebuie să fie.”, a spus Gheorghe Covaciu la finalul antrenamentului de miercuri.

Sper ca fetele să se concentreze, să facem o partidă bună și să câștigăm lejer. Chiar dacă întâlnim una dintre echipele bune din serie, aș putea spune o contra-candidată la locurile 1 – 2 în serie, nu avem decât varianta victoriei pentru a rămâne în zona de frunte a clasamentului. (GHEORGHE COVACIU, antrenor CSM UNIREA Slobozia)

Întrebat cât de greu îi este să țină echipa conectată la campionat, în condițiile în care are de disputat, în medie, un meci într-o lună de zile, antrenorul recunoaște că nu-i este deloc ușor.

„Este foarte greu să le ţin pe fete conectate la importanţa competiţiei, după cinci săptămâni de pauză. Noroc că mai facem meciuri de pregătire dar una este un meci de antrenament şi cu totul altceva este un meci oficial, în campionat. Nu e greu, este foarte greu. Nu ştiu cine a făcut sistemul acesta dar este un sistem destul de păgubos.”, a completat Gheorghe Covaciu.