CSM UNIREA Slobozia, prin secția de atletism, a strâns la stadionul Municipal peste 150 de copii într-un concurs palpitant.

CSM UNIREA Slobozia a organizat Cupa Municipiului Slobozia, competiție dedicată copiilor chemați să se întreacă prin sport.

Peste 150 de participanți au lăsat vreme de câteva ore departe computerele și telefoanele mobile și s-au întrecut în probe sportive pe pista arenei municipale.

Cei mai buni dintre copii au fost răsplătiți cu diplome și cupe, premierea fiind făcută de campioana Tudorița Chidu, președinte secția de atletism din cadrul Clubului Sportiv Municipal.

DĂ CLICK AICI PENTRU A VEDEREA FOTOGRAFII DE LA CONCURSUL DE ATLETISM!

„Îi felicităm nu doar pe cei care au câștigat probele de concurs și pe toți copiii care au participat la concursul de atletism. Cu toții au arătat că le place sportul, le place competiția. Cel mai important este că s-au bucurat de sport, într-o zi prietenoasă de toamnă!”, au transmis cei de la CSM UNIREA Slobozia la finalul competiției.

Reprezenanții Clubului Sportiv Municipal s-au arătat încântați de implicarea copiilor și au promis că vor organiza periodic astfel de întreceri de atletism.