CSM UNIREA Slobozia a câștigat la două goluri meciul cu SEPSI Sf. Gheorghe și este la trei puncte de primele două locuri.

CSM UNIREA Slobozia a avut serios de muncă pentru a adăuga trei puncte în clasamentul primei serii din Divizia A de handbal feminin.

SEPSI Sf. Gheorghe a venit la Slobozia decisă să nu piardă meciul și asta s-a văzut din primele dueluri pe cele două semicercuri.

Într-o sală în care, din păcate, au rămas destule locuri libere deși CSM UNIREA Slobozia dispută în acest sezon competițional doar 5 meciuri acasă, oaspetele au păstrat echilibrul pe tabelă timp de 15 minute, scor 3 – 3.

Gazdele s-au desprins apoi la două goluri și spectatorii anticipau o victorie lejeră, la cel puțin 5 – 6 goluri avans.

Nu avea să fie deloc așa pentru că lipsa de inspirație în atac, dublată de intervenții senzaționale ale portărițelor de la SEPSI Sf. Gheorghe au făcut ca la odihnă gazdele să aibă un handicap de un gol pe tabelă, scor 10 – 11.

Final de meci administrat defensiv ca la carte

SEPSI începe cu gol partea secundă dar avea să fie un simplu foc de paie, CSM UNIREA Slobozia reușind în următoarele 11 minute să închidă poarta proprie și să înscrie la aproape fiecare atac, suficient pentru 16 – 12 în minutul 41.

Fetele lui Gheorghe Covaciu fac însă greșeala de a se considera deja câștigătoare iar oaspetele sunt invitate la joc și recuperează trei lungimi din terenul pierdut, scor 18 – 17 în minutul 48.

Finalul de meci aparține însă handbalistelor de la CSM UNIREA, care își asigură cu șase minute înainte de final un avans confortabil de patru goluri.

Și chiar dacă nu a mai înscris până la final, echipa din Slobozia a jucat admirabil din punct de vedere defensiv, a lungit la maxim atacurile și a încheiat victorioasă, scor 23 – 21.

DĂ CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA MECI!

Pentru CSM UNIREA au marcat Rebeca Gheorghe (6 goluri), Mădălina Topor (4 goluri), Ionela Roșu (3 goluri), Naomi Vasile (3 goluri), Sanja Dabevska (3 goluri), Ștefania Gheorghe (2 goluri) și Valentina Soreanu (2 goluri).

CSM UNIREA Slobozia câștigă meciul cu SEPSI Sf. Gheorghe și ajunge la 9 puncte câștigate în patru meciuri jucate, ocupă locul 4, la trei puncte în spatele formațiilor CSM Slatina și ACTIV Prahova Ploiești.