HANDBAL: Echipa de junioare 3 s-a impus la două goluri pe terenul celor de la CSS Ilfov și a dublat numărul victoriilor.

Echipa de junioare 3 handbal feminin a CSM Unirea Slobozia a câștigat meciul disputat sâmbătă în deplasare cu CSS Ilfov.

Fetele pregătite de Mădălina Topor, jucătoare la echipa mare de handbal feminin și una dintre cele mai bune de pe teren în victoria cu SEPSI Sf. Gheorghe, au câștigat cele două puncte cu un avans de două goluri.

Cu accent pus mai ales pe faza defensivă, junioarele din Slobozia au intrat la pauză cu doar 6 goluri primite. E drept că a existat și o oarecare lipsă de inspirație pe semicercul advers dar, chiar și așa, CSM Unirea Slobozia s-a odihnit la adăpostului unui avans de trei goluri.

În partea secundă, pe fondul oboselii jucătoarelor, greșelile s-au înmulțit în ambele tabere iar numărul de goluri marcate în meci a crescut simțitor, gazdele reușind să puncteze de 14 ori în timp ce oaspetele au înscris de 13 ori.

Suficient cât la final echipa vizitatoare să se bucure pentru o victorie la două goluri, scor 22 – 20 pentru CSM Unirea Slobozia.

CSM Unirea Slobozia joacă săptămâna viitoare pe teren propriu

Victoria ce aduce un plus consistent la capitolul încredere se vrea a fi dublată la sfârșitul săptămânii viitoare, atunci când echipa antrenată de Mădălina Topor joacă pe teren propriu.

În Sala „Andreea Nica” vizitatoare va fi formația ACS Unirea Dobroești. Cele două formații sunt vecine de clasament în seria E a campionatului național de junioare 3 handbal feminin.

CSM Unirea Slobozia este clasată pe locul 7, cu două victorii în șase meciuri disputate, în vreme ce echipa din Ilfov ocupă locul 8, cu 3 puncte după șase etape scurse din campionat.