CSM UNIREA Slobozia a câștigat la pas meciul cu CSS Ilfov, ultima clasată din serie, și privește cu optimism spre retur.

Echipa de handbal feminin CSM UNIREA Slobozia a încheiat turul campionatului de junioare 2 pe locul 2 în seria din care face parte după o victorie fără emoții cu CSS Ilfov.

Formația antrenată de Alexandru Ivan a controlat autoritar meciul și a câștigat la o diferență de 22 goluri, scor 42 – 20.

Cu o adversară care nu a pus probleme în precedentele cinci meciuri disputate, antrenorul a ales șapte junioare 3 pentru a le trimite pe teren și așteptările sale nu au fost înșelate.

Miruna Chirca, Maria Ghiță, Maria Ciupercă, Raisa Gongea, Bianca Chirca, Mara Iancu și Bianca Vintilă au făcut un joc bun, atât în ofensivă, cât și în defensivă.

Festival de goluri la poarta oaspetelor

CSM Unirea Slobozia a deschis rapid balul realizărilor pe faza de atac și după ce au marcat primele patru goluri fără să primească vreunul, au păstrat constant piciorul pe accelerație.

În ciuda mai multor ratări, mingi trimise în forță în barele porții adverse, junioarele din Slobozia au mers la odihnă cu un scor ce a reflectat fidel realitatea de pe teren, 18 – 7.

Partea secundă a adus în echipă mai multe jucătoare de la echipa de junioare 3 dar pofta de gol a rămas neschimbată, multe dintre acestea reușite după acțiuni de contraatac purtate în viteză și finalizate cu aruncare din poziție centrală.

De partea cealaltă, oaspetele au înscris și ele mai mult în partea secundă și, spre lauda lor, au încercat să păstreze ritmul alert impus de mai valoroasele lor adversare.

La final, fetele de la CSS Ilfov s-au bucurat pentru cele 20 de goluri înscrise în poarta uneia dintre cele mai bune echipe din serie iar meciul s-a încheiat cu 42 – 20 în favoarea gazdelor.

DĂ CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA MECI!

A fost un meci cu o echipă mult sub valoarea noastră și nu am putut să transpunem pe teren ceea ce noi am pregătit la antrenamente. Am avut un adversar care a încercat să ne pună probleme dar nu a reușit acest lucru. Le felicit pe fete pentru modul ambițios în care au jucat timp de 60 minute! (ALEXANDRU IVAN, antrenor CSM UNIREA Slobozia junioare 2)

Pentru CSM UNIREA Slobozia au înscris: Mateescu 8 goluri, Oprea 7, Trifa 6, Sîrghi 6, Ciupercă 5, M. Chirca 3, Tache 2, Ghiță 2, Antohi 1, Dumitrache 1 și Gongea 1.

CSM UNIREA Slobozia încheie pe locul 2 turul de campionat, la două puncte în spatele echipei CSU Știința București și vrea să atingă strângă încă 10 puncte după următoarele cinci meciuri.