Handbal feminin, junioare 3: Echipa antrenată de Mădălina Topor s-a impus în ultimele minute ale meciului, cu 30 – 27.

Echipa de handbal feminin, junioare 3, a Clubului Sportiv Municipal UNIREA Slobozia a avut un meci greu pe teren propriu cu vecina de clasament UNIREA Dobroești.

Despărțite de un singur punct înaintea confruntării directe, era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat iar realitatea din teren a confirmat calculele hârtiei.

Ultimele minute au înclinat decisiv balanța în favoarea CSM UNIREA Slobozia

Primele minute ale partidei de la Slobozia au arătat două echipe ambițioase, „cravașate” permanent de pe margine de două antrenoare tinere, Mădălina Topor, respectiv Cristiana Petre.

Până la mijlocul primei reprize s-a mers cap la cap dar la scorul de 8 – 7 pentru CSM UNIREA Slobozia oaspetele au avut o perioadă prefectă de joc, cu patru goluri înscrise și fără gol primit.

A fost nevoie de intervenția hotărâtă de pe bancă, un time-out luat inspirat de Mădălina Topor, menit a le readuce în joc pe fetele sale, și finalul de repriză a înclinat balanța înspre cealaltă tabără.

Cu o serie de patru goluri marcate și fără gol încasat, gazdele au intrat la odihnă la adăpostul unui avantaj fragil, 15 – 13.

Perioada de repaus însă n-a fost de bun augur și oaspetele, mult mai atente pe faza defensivă și letale la aproape fiecare atac pe semicercul advers cu întors rapid scorul după o serie fantastică, cinci goluri marcate și unul singur primit, scor 18 -16 în favoarea lor în minutul 30.

Se intervine rapid cu modificări în echipa trimisă pe teren, în poartă apar intervențiile salvatoare, oaspetele sunt blocate mult mai bine pe 9 metri și nu mai au spații de pătrundere ori aruncare și CSM UNIREA Slobozia înscrie în cinci minute de șase ori, scor 22 – 19.

UNIREA Dobroești nu renunță la luptă și se merge cap la cap, până în ultimele două minute ale jocului, scor 27 – 27.

Ceva mai proaspete din punct de vedere fizic și mai inspirate la finalizare, încurajate de puținii dar inimoșii spectatori din sală, fetele de la CSM UNIREA Slobozia câștigă punctele puse în joc cu trei goluri într-un interval de 120 secunde.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECI!

CSM UNIREA Slobozia – UNIREA Dobroești se termină 30 – 27 iar fetele Mădălinei Topor bifează cea de-a treia victorie din sezon.

Succes ce le dă un moral excelent înaintea următorului meci, disputat tot în sala „Andreea Nica” din Slobozia, miercuri, 15 noiembrie, de la ora 14.00, atunci când adversară va fi SCM DUNĂREA 2020 Giurgiu.

CSM UNIREA Slobozia: Maria Chirca (9), Maria Ciupercă (6), Ana-Maria Dima (6), Maria Ghiță (4), Alexia Seizu (3), Mara Iancu (2), Sara Lazăr, Bianca Vintilă, Raisa Gongea, Iulia Chirițoiu, Iulia Rădulescu, Emma Buzatu, Rebeca Dragomir, Luiza Oprea, Alesandra Gogot, Alesia Soare. Antrenor: Mădălina Topor.

ACS UNIREA Dobroești: Andreea Vlăsceanu (12), Annes Filip (10), Maria Dumitru (2), Sara Tase (2), Andreea Dumitrescu (1), Adriana Moise, Stefania Neață, Laurena Kpetirou, Vanesa Matinca, Loredana Gamenț, Damiana Neață, Ana Niță, Nicoleta Stavarache, Beatrice Șerban, Maria Apostol, Annes Filip. Antrenor: Cristiana Petre.