CSM UNIREA Slobozia și-a adăugat în palmares medalii de aur și argint obținute de sportivi ce participă la competiția europeană.

Sportivi de la CSM UNIREA Slobozia au obținut medalii la Campionatul European de Karate ce are loc în Franța, în localitatea Antibes, încă din a doua zi de concurs.

Ana Maria Matache a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere și a primit medalia de aur la categoria cadeți 50 kg la kumite shobu sanbon.

Aceeași sportivă a obținut un rezultat excelent și la proba pe echipe, cadeți 16 – 17 ani, la kumite shobu sanbon, acolo unde a câștigat medalia de argint.

Ana Maria Matache a ajuns în sferturile de finală și în open-ul destinat cadeților 16 – 17 ani kumite shobu sanbon.

Mareș Râciu, alt sportiv legitimat la CSM UNIREA Slobozia, a câștigat la Campionatul European de Karate medalie de argint la proba de juniori, 18 – 20 ani, echipe, kumite shobu sanbon.

La Campionatul European de Karate ce are loc într-o localitate de pe Coasta de Azur în perioada 15 – 19 noiembrie 2023, CSM UNIREA Slobozia este reprezentat de doi sportivi și un antrenor. Este vorba de Ana Maria Matache și Mareș Râciu, alături de antrenorul Liviu Sandu.