Handbal, junioare 2: CSM Unirea Slobozia joacă duminică în deplasare cu CS Orășenesc Ovidiu iar o victorie ar securiza locul secund.

Echipa de handbal junioare 2 CSM Unirea Slobozia începe returul cu un meci foarte greu, în deplasare, cu CS Orășenesc Ovidiu.

Partida programată duminiciă, de la ora 11.30 le poate asigura, în mare măsură, fetelor antrenate de Alexandru Ivan locul 2 în serie la finalul celor 14 etape.

Înaintea partidei CSM Unirea Slobozia ocupă locul 2 în seria C a Campionatului Național de junioare 2, cu 10 puncte strânse în șase meciuri jucate.

Echipa are două puncte mai puțin față de formația de pe primul loc, CSU Știința București, și două puncte în plus față de ocupanta ultimei trepte a podiumului, CS Orășenesc Ovidiu.

În turul campionatului, pe teren propriu, CSM Unirea Slobozia a trecut de adversarele de astăzi după un meci spectaculos, încheiat cu multe goluri, 47 – 38.

Alexandru Ivan: „Vrem să mergem la turneul final!

Alexandru Ivan, antrenorul echipei de handbal junioare 2, apreciază parcursul fetelor sale în turul campionatului. Exigentul tehnician vede în echipa sa una dintre cele mai bune formaţii din toate cele opt serii din campionat.

„Am terminat turul de campionat pe locul 2, cu o singură înfrângere, și aceea din cauza accidentărilor pe care le-am avut. Suntem în obiectiv și toate lucrurile merg spre bine.

Obiectivul propus la începutul campionatului este neschimbat. Mai întâi să intrăm în grupele VALOARE și apoi să ne calificăm la turneul final. Avem un lot foarte bun valoric.”, spune antrenorul echipei înaintea startului returului.

Vreau să avem un retur mult mai bun, să mergem la Știința București să învingem și apoi să așteptăm grupa VALOARE unde vom învinge CSM București și Rapid! (ALEXANDRU IVAN, antrenor CSM Unirea Slobozia, junioare 2)

Pentru a ajunge la turneul final echipa de junioare 2 CSM Unirea Slobozia mai are mult de muncă și, mai întâi, trebuie să termine în serie pe unul dintre primele 3 locuri.

Cele trei echipe calificate vor ajunge într-o grupă VALOARE alături de primele trei echipe din seria D, acolo unde sunt CSM București și Rapid București.

Cele șase echipe vor juca fiecare cu fiecare și pentru o calificare în turneul final este nevoie de o clasare pe unul dintre primele două locuri din grupa VALOARE.

„Nu mă feresc să o spun, CSM Unirea Slobozia are un lot mai bun decât multe echipe din țară. Chiar dacă suntem Slobozia, suntem ambițioși și avem fete pe generația 2007 – 2008 solide și de perspectivă.”, a mai adăugat Alexandru Ivan.