Cupa Crăciunului, concurs de înot, a reunit la bazinul municipal Slobozia peste 120 de copii și adolescenți.

Zarvă mare la bazinul de înot Slobozia, la concursul de înot Cupa Crăciunului organizat de Clubul Sportiv Municipal Slobozia.

Mai mulți ca niciodată, copiii și adolescenții care iubesc înotul și vin regulat la bazin pentru lecții de specialitate oferite de antrenorii pasionați, s-au luptat pe categorii de vârstă pentru premiile oferite de organizator.

Cupele pentru primii trei și ocazia de urca pe podiumul de premiere la finalul probei de înot pe o lungime de bazin au generat ambiții nebănuite la fetițele și băieții înscriși la concurs.

De pe margine, părinții la fel de dornici de victoriile celor mici, aproape că ar fi intrat în bazinul de înot pentru a-i încuraja pe cei mici.

„A fost o competiție frumoasă, am avut cei mai mulți participanți, peste 120 de copii și adolescenți. Dincolo de competiție, îi felicităm pe toți pentru că au ales să practice un sport ce are cel mai mare aport pentru sănătate.”, a transmis la finalul concursului Ilie Lemnaru, directorul CSM Unirea Slobozia.

DĂ CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA CONCURSUL DE ÎNOT CUPA CRĂCIUNULUI!

La ediția din 2023 a concursului de înot Cupa Crăciunului desfășurat la bazinul de înot Slobozia s-au luptat pentru premiile puse în joc copii și adolescenți cu vârste între 3 și 16 ani ce au concurat la 13 categorii de vârstă.