Handbal, junioare 2: CSM Unirea Slobozia nu a avut milă de adversara venită la Slobozia și a învins cu un scor fluviu: 53 – 13.

Echipa de handbal, junioare 2 CSM Unirea Slobozia și-a respectat locul din clasament și pretențiile de a ajunge la turneul final de anul viitor în ultimul meci oficial din 2023.

În sala „Andreea Nica” din Slobozia, în tribunele căreia, din păcate, s-au aflat puțini spectatori, recitalul de goluri marcate de gazde a fost cel mai frumos final al unui an excelent.

CSM Unirea Slobozia a depășit ACS Unirea Dobroești cu scorul 53 – 13 și continuă să rămână în plasa formației de pe primul loc, Știința București, de care o despart doar 2 puncte.

CSM Unirea Slobozia a primit doar patru goluri în prima repriză

Fetele antrenate de exigentul Alexandru Ivan nu au avut milă de adversare și le-au luat tare din primele minute, cu 7 goluri înscrise în tot atâtea minute, fără ca în acest interval plasa propriei porți să fie scuturată.

Acțiunile purtate mai ales în viteză după recuperările din apărare, dar și schemele intens pregătite și executate ca la carte au fost letale pentru defensiva adversă.

Golurile spectaculoase, strecurate printre câteva ratări cu mingi trimise puternic în barele porții, s-au adunat indiferent cine a fost în poarta celor de la ACS Unirea Dobroești.

La odihnă gazdele aveau un avans de 19 goluri, scor 23 – 4, dar acest aspect a fost trecut rapid cu vederea de Alexandru Ivan care a avut o lungă ședință individuală cu una dintre handbalistele sale.

Minutul și golul în repriza a doua

Biciuite constant de pe margine de antrenor la aproape fiecare greșeală tehnică, fetele de la CSM Unirea Slobozia nu au redus turația motoarelor și festivalul de goluri marcate a continuat.

Singura perioadă de echilibru a meciului a fost între minutele 36 și 45, atunci când echipa din Dobroești a înscris 6 goluri și a primit doar 7, scor 34 – 10.

Au urmat însă șase minute în care CSM Unirea a înscris de zece ori fără să primească gol iar la final partidei pe tabela de marcaj a rămas pentru statistici o victorie la 40 goluri, scor 53 – 13.

DĂ CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA MECI!

CSM Unirea Slobozia, echipa de handbal, junioare 2, rămâne pe locul 2 în clasamentul seriei, cu 14 puncte strânse după 7 victorii în 8 meciuri disputate.

Pe primul loc se menține Știința București, cu 16 puncte, formație pe care antrenorul Alexandru Ivan și-o dorește următoarea pe lista celor depășite de fetele sale.

Meciul decisiv pentru primul loc în serie va avea loc în chiar prima etapă din 2024, la finalul lunii ianuarie, pe terenul bucureștencelor.

CSM Unirea Slobozia: Andreea Stănescu, Bianca Oprea (11), Daria Mateescu (4), Andra Sîrghi (13), Mara Iancu, Cristina Vasiliţa, Miruna Chircă (7), Adelina Trifu (5), Daria Tache (2), Ana Maria Dima (2), Roxana Dumitrache (3), Maria Antohi (5), Bianca Vintilă (1). Antrenor: Alexandru Ivan.

ACS Unirea Dobroești: Raisa Ştefan, Elizabeth Ogawa (2), Denisa Tudosă (1), Vanesa Mitincă, Sara Ţane, Ana Barbu (1), Eva Georgescu, Andreea Vlăsceanu (4), Alexandra Susanu (3), Alina Dincă, Maria Marin, Denisa Mihalache, Koulaurena Kpeti, Antonia Ciulei (2). Antrenor: Cristina Petre.