CSM UNIREA Slobozia întâlnește pe teren propriu sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 17.00, Gloria Buzău, formație din Liga Florilor.

Echipa feminină de handbal CSM UNIREA Slobozia încearcă într-un meci decisiv să treacă de Gloria Buzău pentru a urca în faza superioară a Cupei României Râureni la handbal feminin.

Meciul dintre cele două echipe va avea loc sâmbătă, în sala „Andreea Nica” din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia, cu începere de la ora 17.00.

„Handbalistele noastre au pregătit cu entuziasm meciul cu ocupanta locului 7 din Liga Florilor, Gloria Buzău. Cu același entuziasm vă așteptăm și pe dumneavoastră, în număr cât mai mare, să încurajați echipa noastră pentru un rezultat cât mai bun, în primul tur din Cupa României.”, au transmis cei de la CSM UNIREA Slobozia într-o postare pe Facebook.

Bilanț echilibrat în meciurile oficiale directe

Partida dintre CSM UNIREA Slobozia și Gloria Buzău face parte din cele 11 confruntări decisive programate de Federația Română de Handbal în Turul 1 din Cupa României Râureni.

Echipă de Divizia A, formația pregătită de Gheorghe Covaciu ce aspiră la promovarea în vară în Liga Florilor, are ocazia să joace cu una dintre echipele incomode din prima ligă de handbal feminin.

CSM Unirea a fost nevoită să joace un meci de calificare în Turul 1 și a obținut calificarea tot pe teren propriu, în fața echipei ACS SEPSI Sf. Gheorghe, scor final 26 – 21 după ce la pauză au condus oaspetele cu 12 – 10.

În meciuri oficiale CSM UNIREA Slobozia și Gloria Buzău s-au întâlnit ultima dată în urmă cu 10 ani, în ianuarie 2014, la Buzău, atunci când oaspetele s-au impus la 5 goluri, scor 25 – 20.

Pentru a merge în Turul 2 din Cupa României Râureni CSM UNIREA trebuie să câștige în timpul regulamentar de 60 minute. În caz de egalitate, echipa calificată mai departe se stabilește în urma aruncărilor de la 7 metri.