CSM UNIREA Slobozia a rezistat doar 12 minute în confruntarea cu Gloria Buzău, echipă din Liga Florilor.

CSM Unirea Slobozia a pierdut fără drept de apel meciul din Cupa României Râureni disputat la Slobozia cu Gloria Buzău.

Fetele pregătite de Gheorghe Covaciu au început ambițios meciul și au rămas la egalitate cu adversarele până în minutul 12.

Gloria Buzău a apăsat însă pe accelerație și a lovit nemilos pe faza de contraatac cu cinci goluri înscrise fără gol primit și în minutul 18 a fost evident care este echipa calificată mai departe.

Odată asigurate că nu se mai poate întâmpla nimic neplăcut, oaspetele au intrat la pauză la șase goluri avans (scor 17 – 11) și au gestionat perfect repriza secundă.

Departe de valoarea din Liga Florilor

Pe modul turbo în primele șapte minute de după odihnă, Gloria Buzău a înscris din nou de cinci ori fără să primească gol și pentru gazde tabela de marcaj devenise deja stânjenitoare.

Cu 13 minute înainte de final, la scorul de 30 – 14, formația din Liga Florilor a redus motoarele la viteza de croazieră și le-a permis adversarelor să nu încheie în genunchi confruntarea.

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECIULUI CSM UNIREA SLOBOZIA – GLORIA BUZĂU!

Până la final CSM UNIREA Slobozia a mai înscris de zece ori și a primit doar 8 goluri însă scorul meciului, 38 – 24, pentru Gloria Buzău, echipa care merge mai departe în Cupa României, arată că echipa din Slobozia mai are mult până departe și nu este pregătită, în acest moment, să facă pasul spre prima scenă a handbalului feminin românesc.

CSM UNIREA Slobozia iese din Cupa României și se pregătește de meciurile din Divizia A. Primul duel oficial din 2024 în campionat va avea loc în data de 25 ianuarie, în Sala „Andreea Nica” din Slobozia, împotriva echipei SPARTAC București, cea la slabă din serie.