CSM Unirea Slobozia, prin echipele de junioare 2 și 3 handbal feminin, a terminat competiția pe locul 3, respectiv locul 4.

Echipa de junioare 2 CSM Unirea Slobozia s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului la turneul de handbal feminin juvenil desfășurat la Brașov timp de trei zile.

Formația antrenată de Alexandru Ivan a fost una dintre cele mai bune de la „Transylvania Winter Cup” și la finalul competiției s-a clasat pe locul 3 după jocuri în care antrenorul a rulat tot lotul de fete avut la dispoziție.

La turneul de la Brașov a participat și echipa de junioare 3, antrenată de Mădălina Topor. Fetele sale au reușit să încheie competiția pe locul 4, rezultat bun având în vedere valoarea echipelor participante.

Rebeca Sîrghi a fost cea mai bună marcatoare și pleacă la lotul național de cadete

Cea mai bună marcatoare a turneului „Transylvania Winter Cup” a fost tânăra și promițătoarea handbalistă Rebeca Sîrghi, cea care a impresionat pe toată lumea cu numărul mare de goluri înscrise.

Imediat după competiția de la Brașov Rebeca Sîrghi, inter stânga la echipa de junioare 2 CSM Unirea Slobozia, a plecat la lotul național de cadete, fiind convocată pentru prestațiile constant excelente de la echipa de club.

Stagiul de pregătire centralizată pentru cadete (2008 – 2009) are loc în perioada 14 – 24 ianuarie la Covasna, în organizarea Federației Române de Handbal.