CSM Unirea Slobozia a pierdut, scor 30 – 31, meciul din deplasare cu Știința București, după o serie de greșeli de arbitraj.

Echipa de handbal feminin, junioare 2, de la CSM Unirea Slobozia a avut un meci foarte greu în deplasare cu Știința București, formație ce conduce seria C a campionatului.

Cu un efectiv redus de jucătoare, doar 9 handbaliste dintre care două în poartă, antrenorul Alexandru Ivan se aștepta la un joc complicat.

Așa avea să fie, adversarele de la Știința București având pe bancă la dispoziție pentru meci 16 jucătoare, câteva dintre ele aduse de curând la echipă tocmai pentru a întări lotul.

Gazdele au început mai bine meciul, au fost mai inspirate la finalizare și au reușit să-și procure până la mijlocul reprizei un avans de 4 goluri, considerat însă, prea rapid, suficient pentru o victorie la pas.

Câteva sfaturi utile venite de la antrenor și fetele de la CSM Unirea Slobozia au reintrat în joc și după câteva goluri de la distanță s-au apropiat la o singură lungime, scor 12 – 11 în minutul 23.

Au urmat însă câteva inexactități în pe faza defensivă iar gazdele le-au amendat pentru a intra la odihnă la un plus de trei goluri, scor 17 – 14.

CSM Unirea Slobozia a câștigat repriza secundă

Surprinzător pentru cei 200 de spectatori prezenți în sală, echipa care a preluat inițiativa imediat după pauză a fost echipa oaspete.

Două goluri marcate rapid și un singur gol pe tabelă pentru gazde au determinat însă o atitudine penibilă a celor doi arbitri de pe teren.

Antrenorul Alexandru Ivan primește eliminare doar pentru că a îndrăznit să ridice brațele a neaprobare la o greșeală evidentă de arbitraj pentru ca peste doar câteva minute, când CSM Unirea Slobozia reușise egalarea, scor 20 – 20 în minutul 41, o eliminare gratuită să lăse echipa oaspete din nou cu un în minus pe teren.

Practic, cum CSM Unirea Slobozia reușea să egaleze și să pună presiune pe gazde intervenea o eliminare care înclina din nou balanța în favoarea gazdelor.

Ca să se acopere de ridicol până la capăt, cei doi arbitri au luat decizii aiurea și în ceea ce privește Știința București, dar, deloc întâmplător, greșelile erau doar atunci când gazdele aveau două – trei goluri avans.

Până la finalul meciului CSM Unirea Slobozia nu a reușit decât să se apropie la un singur gol pentru un scor final în favoarea Științei, scor 31 – 30.

DĂ CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA MECI!

„Le felicit pe fete pentru ambiție și pentru atitudinea avută pe tot parcursul meciului. Și dacă mai jucam o zi întreagă nu aveam cum să câștigăm la ce manieră de arbitraj a fost astăzi. Este păcat că se întâmplă așa!”, a spus Alexandru Ivan la finalul partidei.

CSM Unirea Slobozia rămâne pe locul 2 în seria C a campionatului național de handbal feminin junioare 2 și se pregătește să joace în faza următoare a competiției.

Următorul meci va fi tot în deplasare, în data de 11 februarie, pe terenul formației HC OMER Constanța, locul 4.