CSM Unirea Slobozia, echipa de handbal feminin junioare 3, a avut o serie perfectă de jocuri, cu două victorii și o remiză.

Echipa de handbal feminin junioare 3 CSM Unirea Slobozia a câștigat la pas meciul cu CSS Ilfov și a ajuns la trei meciuri la rând cu rezultate pozitive.

Formația pregătită de Mădălina Topor a înscris de 40 de ori în meciul disputat sâmbătă la Slobozia și a primit doar câte 11 goluri pe repriză.

CSM Unirea Slobozia încheie astfel o serie de trei meciuri fără înfrângere: victorie pe teren propriu cu ACS Olympic RFH (scor 36 – 31), remiză în deplasare cu ACS Tonus București (24 – 24) și victorie pe teren propriu cu CSS Ilfov (scor 40 – 22).

10 din cele 16 jucătoare au marcat cu CSS Ilfov

CSM Unirea Slobozia a controlat meciul încă din primele minute în ciuda eforturilor oaspetelor de a ține scorul cât mai strâns. Un oarecare echilibru s-a menținut doar preț de 13 minute, moment în care CSS Ilfov a avut cel mai mic handicap de pe tabelă, scor 10 – 7 pentru gazde.

Au fost suficiente câteva reglaje din mers făcute de pe margine de antrenoarea Mădălina Topor și recitalul de goluri a fost apreciat cu aplauze la scenă deschisă de cei 150 de spectatori prezenți la meci.

La odihnă CSM Unirea a intrat cu un avans liniștitor, scor 21 – 11, ritm menținut constant și în partea secundă, chiar dacă pe teren au fost trimise și fete ce au prins mai puține minute de joc.

Cu două goluri marcate la fiecare gol primit, gazdele și-au majorat constant avansul de pe tabelă iar la final au bifat ceea ce-și propuseseră, un minim de 40 de goluri înscrise, scor final 40 – 22.

Cu șapte puncte câștigate din ultimele trei meciuri, echipa Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia s-a instalat pe locul 6 în clasament, la doar 3 puncte în spatele echipei de pe locul 5.

Următorul meci pentru trupa pregătită de Mădălina Topor va avea loc sâmbăta viitoare, în deplasare la ACS Unirea Dobroești, formație de pe penultimul loc în clasamentul seriei.

DĂ CLICK AICI PENTRU DETALII ȘI GALERIE FOTO DE LA MECI!

CSM Unirea Slobozia: Sara Lazăr, Bianca Vintilă, Raisa Gongea (4), Iulia Chirițoiu (4), Mara Iancu (3), Iulia Rădulescu (1), Maria Ciupercă (6), Alexia Seizu (4), Emma Buzatu (1), Luiza Oprea, Ana Dima (5), Riana Gherghinoiu, Maria Ghiță (4), Alexandra Gogoț, Alessia Soare, Maria Chirca (8). Antrenoare: Mădălina Topor.

CSS Ilfov: Alina Budău, Livia Comșa, Emma Manea (2), Iris Gogiu (10), Miruna Iacob, Cristina Neagoe (4), Ana Maria Ispas, Alessia Badea (3), Cătălina Ionescu, Natalia Ibrahim, Alexandra Mihai, Ana Ilinca (3). Antrenoare: Georgiana Manea.