CSM Unirea Slobozia a avut doi sportivi la competiția mondială iar aceștia au reușit să obțină șapte medalii.

 CSM Unirea Slobozia își îmbogățește palmaresul în ceea ce privește participarea la competițiile internaționale de Kempo cu șapte medalii.

Irina Cîrstea și Mădălin Roșu, sportivi pregătiți de antrenorul Mihai Manea, au făcut senzație la Cupa Mondială de Kempo, desfășurată în Tunisia.

Legitimați la Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia, cei doi au cucerit în total șapte medalii, dintre care patru din metalul cel mai prețios.

Imnul României i-a fost intonat campioanei Irina Cîrstea de două ori, pentru medaliile de aur de la probele de semi kempo și submission.

Sportiva a mai obținut la Cupa Mondială și două medalii de argint, la probele de full kempo și kata.

Mădălin Roșu a obținut și el două medalii de aur, la probele de semi kempo și submission, și o medalie de argint la full kempo.

„Îi felicităm pe sportivii de la CSM Unirea Slobozia ce au reprezentat România la cel mai înalt nivel la Cupa Mondială de Kempo. Medaliile obținute reprezintă încă o dovadă a seriozității și profesionalismului antrenorului Mihai Manea.”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia. (FOTO: FACEBOOK – CSM Unirea Slobozia)