CSM Unirea Slobozia a câștigat la o diferență de 14 goluri însă perfecționistul antrenor Alexandru Ivan a fost nemulțumit de jocul fetelor sale.

Echipa de junioare 2 CSM Unirea Slobozia a câștigat pe teren propriu cu CSM Medgidia, scor 32 – 18 (la pauză 13 – 6), ultima confruntare din campionat pe teren propriu.

Diferența mare din clasament (gazdele, echipă de pe locul 2, oaspetele, echipă de pe locul 6) nu s-a văzut și pe teren.

Tinerele handbaliste de la Slobozia au intrat pe teren ca și când jocul era deja câștigat și era nevoie de o simplă prezență la meci iar acest lucru le-a costat.

Cu doar 13 goluri marcate în prima jumătate a partidei, diferența de la odihnă de 7 goluri în favoarea gazdelor a fost asigurată grație intervențiilor senzaționale ale Andreei Stănescu.

Vizibil iritat de lipsa de atitudine și de implicare în joc, antrenorul Alexandru Ivan și-a certat jucătoarele și în partea secundă a crescut în mod evident procentul de reușite pe faza ofensivă.

CSM Unirea Slobozia a înscris în repriza a doua de 19 ori dar a și primit 12 goluri, suficient de multe pentru ca la final antrenorul să se declare total nemulțumit de prestația fetelor sale.

Pentru CSM Unirea Sîrghi a fost din nou cea mai bună handbalistă, cu 9 reușite. Pe lista marcatoarelor au mai fost Trifa și Tache, câte 6 goluri, Dima, Oprea și Mateescu, câte 3 goluri, Ciochinaru și Iancu, câte 1 gol.

CSM Unirea Slobozia mai are de jucat un singur meci în campionat, în deplasare cu CSS Ilfov, penultima echipă din serie, și va încheia pe locul 2, suficient pentru o calificare în grupa VALOARE.