AFC UNIREA 04 SLOBOZIA a donat un rând de echipament sportiv și mai multe mingi de joc unei grupe de juniori de la CSM Fetești și Liceului Teoretic „Carol I” din Fetești.

Fotbalul unește toți ialomițenii este una dintre devizele AFC UNIREA 04 SLOBOZIA și, în acest scop, fotbaliștii de la echipa Unirea Slobozia din Liga 2 au participat cu drag la o acțiune de încurajare a copiilor și adolescenților să facă sport, în general, și fotbal, în special.

„Am venit la Feteşti pentru că aici lucrurile se mișcă foarte bine, sunt grupe de copii la fotbal ce joacă la toate competițiile oficiale dar și în meciuri amicale. Am ales să donăm echipament sportiv pentru grupa de juniori 2010 – 2011 de la CSM Fetești, un echipament de joc și mai multe mingi de joc pentru elevii de la Liceul Teoretic „Carol I” din Feteşti., a explicat alegerea Ilie Lemnaru, manager AFC UNIREA 04 Slobozia.

Copiii au fost încântați de darurile primite de la fotbaliștii de la UNIREA Slobozia. Jucătorii i-au îndemnat să se pregătească riguros și în sălile de curs dar și pe terenurile de sport și să se antreneze cât mai serios cu putință pentru a urca la echipe din ligile superioare din fotbalul românesc.

„Avem ca deviză la AFC UNIREA 04 SLOBOZIA sloganul: Fotbalul unește ialomițenii. Echipa de fotbal chiar a unit ialomițenii, au fost meciuri disputate pe teren propriu cu 3000 de spectatori, ceva mai rar la nivelul Ligii a doua. Mă bucur că la unul dintre meciuri au fost în tribune, alături de antrenorii lor, și tinerii fotbaliști de la grupele de copii și juniori ale CSM Fetești  care au încurajat tot meciul formația Unirea Slobozia.”, a mai spus Ilie Lemnaru.

Alături de jucători a fost și Adrian Mihalcea, antrenorul principal al echipei, un fost mare fotbalist, născut și crescut ca fotbalist la Slobozia, trecut prin toate grupele de copii şi juniori.

„Este o bucurie pentru noi că putem oferi juniorilor de la CSM Fetești echipament de joc, un gest pe care, suntem siguri, nu-l vor uita niciodată. Astfel de acțiuni nu pot face decât bine mișcării sportive și-i îndeamnă pe copii și pe adolescenți să facă parte din echipe de fotbal.”, a punctat tehnicianul care îşi doreşte să urce Unirea Slobozia pe prima scenă a fotbalului românesc, cea mai mare performanţă sportivă din istoria echipei de fotbal.