Mădălina Topor, antrenoarea echipei feminine junioare 3 CSM Unirea Slobozia, și-a lăudat jucătoarele după victoria din ultima etapă.

Mădălina Topor era doar un zâmbet la finalul partidei în care echipa de junioare 3 a furnizat surpriza campionatului și a câștigat în fața formației de pe primul loc, ACSO Viitorul Pantelimon 1.

„Se vede munca din septembrie la această echipă, fetele au crescut destul de mult, este vizibil acest progres. Stau cu ele zi de zi, le-am văzut la antrenamente, apreciez cât de mult muncesc și știam că sunt capabile să câștige meciul cu echipa de pe primul loc.”, a spus la finalul meciului antrenoarea.

CSM Unirea Slobozia a fost de neoprit în repriza secundă

Repriza a doua a fost una de vis pentru CSM Unirea Slobozia. Pornind de la un handicap de un gol pe tabelă (13 – 14), fetele Mădălinei Topor s-au descătușat și nu și-au cruțat deloc mai bine clasatele adversare.

Totul a funcționat ca uns, atacul inspirat și apărare de netrecut iar repriza secundă avea să se încheie un de necontestat 17 -11.

„Le-am spus la pauză să joace cu inima, cu sufletul, și să treacă mai ușor peste greșelile inerente în timpul partidelor, mai ales a celor tensionate, cu adversare ce pune probleme. Față de alte meciuri, când erorile le descurajau, în meciul cu ACSO Viitorul Pantelimon 1 au arătat ca echipă, au demonstrat că sunt unite și pot trece și peste greșelile ce apar în meci.”, explică Mădălina Topor.

Din păcate campionatul s-a încheiat cu echipa de junioare 3 pe locul 6 iar aceasta nu poate urca în faza superioară a competiției. Tinerele handbaliste vor continua pregătirea și vor juca în meciuri amicale și alte competiții.

Sunt două fete de la echipa de junioare 3 ce vor urca la echipa de junioare 2, alături de alte tinere handbaliste ce s-au pregătit și au jucat și la echipa pregătită de Alexandru Ivan, formație ce s-a calificat în grupa VALOARE.

„Le prind bine meciurile de la junioare 2, capătă atât încredere în forțele lor dar și experiență. Fetele mai mari le ajută pentru ca, la rândul lor, ele să le sprijine pe fetele care vin din spate.”, a mai spus antrenoarea Mădălina Topor.