CSM Unirea Slobozia, echipa de handbal junioare 2, a încheiat pe locul secund seria din sezonul regular după o victorie în deplasare.

Echipa feminină de handbal junioare 2 a Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia nu a avut milă de adversarele de la CSS Ilfov, ultima echipă în seria C a campionatului.

Formația pregătită de exigentul antrenor Alexandru Ivan a avut câteva minute ezitante în startul partidei dar tinerele jucătoare au fost băgate rapid în priză de indicațiile venite de pe bancă.

Cu o poartă ferecată și multe goluri marcate de la distanță și semi-distanță, CSM Unirea Slobozia a avut la pauză 21 de goluri în plus pe tabelă, 26 reușite și doar 5 primite.

În partea secundă au fost trimise pe teren toate fetele aflate pe bancă dar apetitul ofensiv nu s-a stins, alte 24 de goluri înscrise pentru un total de 50.

E drept că faza de apărare nu a mai fost la fel de atent pregătită și gazdele de la CSS Ilfov au înscris 10 goluri, dublu față de prima repriză, iar scorul final a arătat 15 – 50.

Pentru echipa din Slobozia au marcat: Mateescu (10), Sîrghi (9), Ciochinaru (9), Trifa (7), Chirca (5), Oprea (5), Antohi (2), Iancu (1), Ciupercă (1), Vintilescu (1).

DĂ CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII DE LA MECI!

Echipa de junioare 2 a terminat prima fază a sezonului competițional pe locul 2 în serie, la patru puncte în spatele formației CSU Știința București (ajutată copios de arbitrii să câștige meciul direct de pe teren propriu).

Fetele lui Alexandru Ivan se pregătesc acum de meciurile din GRUPA Valoare, etapă pe care tehnicianul o vrea depășită pentru a arăta tuturor că Slobozia are în continuare handbaliste talentate, cel puțin la nivelul juvenil.