CSM Unirea Slobozia rămâne pe locul 4 în seria A din Divizia A handbal feminin după 27 – 27 pe terenul ocupantei locului 3.

CSM Unirea Slobozia nu a reușit să câștige un meci ce ar fi adus-o pe locul 3 în clasament înaintea ultimelor două etape rămase de jucat.

Echipa feminină de handbal avea nevoie de trei puncte pentru a urca pe ultimul loc ce asigură prezența în faza următoare a competiției, pas obligatoriu în drumul spre Liga Națională.

Cum era de așteptat, partida de la Sfântu Gheorghe a fost echilibrată de la un capăt la altul, gazdele având și varianta unui meci egal pentru a menține diferența de 3 puncte de pe tabelă.

S-a mers umăr la umăr, cu oaspetele cu avans minim pe tabelă la pauză, scor 13 – 14, dar partea secundă a fost în oglindă, cu gazdele câștigătoare cu 14 – 13.

Remiza 27 – 27 păstrează un bilanț favorabil în meciurile directe pentru CSM Unirea Slobozia, victorioasă în turul campionatului pe teren propriu cu 23 – 21.

Pentru Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia au marcat: Șt. Gheorghe (6), R. Gheorghe (5), Striukova (5), Damian (4), Vasile (3), Roșu (2), Soreanu (1), Lazea (1).

În clasament, înaintea ultimelor două etape, pe locul 3 este Sepsi SIC Sf. Gheorghe, cu 22 puncte din 11 meciuri disputate.

La trei puncte în spate se află CSM Unirea Slobozia care are însă doar 10 meciuri jucate.

Etapa viitoare este decisivă pentru trupa lui Gheorghe Covaciu, obligată să câștige pe teren propriu cu echipa cea mai bună din serie, CSM Slatina, pentru a urca pe ultima treaptă a podiumului.