Fotbaliștii și staff-ul tehnic de la Unirea Slobozia au desfășurat o acțiune de curățenie în parcul de lângă stadionul unde evoluează în meciurile de pe teren propriu.

Un fotbal curat atât pe teren cât și în afara lui este ceea ce își doresc și promovează cei de la AFC UNIREA 04 SLOBOZIA.

După ce luna trecută au donat un rând de echipament sportiv și mingi de joc juniorilor de la CSM Fetești și elevilor de la un liceu din același oraș, în prima lună de primăvară a venit rândul unei acțiuni de curățenie.

Acțiunea de stângere a sticlelor PET și a ambalajelor a avut loc imediat după ultimul meci disputat de Unirea Slobozia în sezonul regular, scor 3 – 1 cu Corvinul Hunedoara, atât în incinta stadionului Municipal cât și în parcul din vecinătatea acestuia.

„Ne dorim cu toții un mediu cât mai curat, parcuri cu multă verdeață și locuri de joacă pentru copii unde să nu găsim resturi alimentare ori ambalaje aruncate în iarbă ori îndesate în arbuștii ornamentali. Sunt tată și iubesc să mă plimb cu cei doi copii într-un parc curat.”, a vorbit în numele colegilor Constantin Toma, căpitanul formației Unirea Slobozia (foto).

Un fotbalist născut și trecut pe la toate grupele de copii și juniori de la Unirea, jucător emblematic, un adevărat lider pe teren, dar și lider în acțiunea de salubrizare.

„Am desfășurat această acțiune pentru a le reaminti cetățenilor că grija față de mediu trebuie să fie constantă, este o obligație a noastră, a tuturor. Este un gest mic făcut de noi dar care, sunt convins, poate avea un impact mare pentru cei care se bucură de liniștea unei plimbări prin parcurile din Slobozia.”, a transmis Ilie Lemnaru, managerul AFC UNIREA 04 Slobozia.

Jucătorii de la echipa de fotbal au avut o astfel de acțiune și în tribunele stadionului, imediat după unul dintre meciurile la care au asistat peste 2.500 spectatori iar gestul lor nu a trecut neobservat.

La următoarele partide coșurile de gunoi s-au umplut mai mult, iar ambalajele și sticlele de apă și răcoritoare nu-au mai fost lăsate printre scaunele din tribunele stadionului 1 Mai din Slobozia.